Ohjeet

maanantai 13. lokakuuta 2014

"UUTTA BASAARILLA! Teemme yhteistyötä mielenkiintoisten & kiehtovien blogien kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat tehdä kanssamme yhteistyötä."
Nyt on virallisesti sovittu, että Maiccola-blogi tekee Ykkös Basaarin kanssa blogiyhteistyötä! :) Keskiviikosta eteenpäin Maiccolalla on siellä kaksi hylly paikkaa "Blogistien helmet" hyllykössä. Kovasti olen jo yrittänyt tehdä jotain myytävääkin. 

Ykkös Basaari- Se siistimpi kirppis, nimikin jo kertoo että "Basaari"(niin meikäläinen paikkaa kutsuu) on siisti kirppis, asiakkaita jopa velvoitetaan pitämään myyntipaikat siistinä. Mutta hyvähän se on, sillä siisti myyntipaikka myy parhaiten, epäsiisti paikka ei houkuttele ostoksille. Basaarissa on ihanan rento tunnelma ja myyjät ovat mukavia, tänne on mukava palata aina ja aina uudelleen! Tykkään erityisesti lapsiparkista ja siitä että on muitakin tuotteita myynnissä kirppistavaroiden lisäksi. Ja helmihyllyt on mielestäni huippu idea jos myytävää ei ole paljon, mutta haluaa päästä tavaroistaan eroon :) Omaa kirppispöytää olen pitänyt monella eri kirppiksellä ja Ykkös Basaarilta olen saanut ehdottomasti parhaiten myytyä tavarani pois. Tätä positiivisten asioiden listaa voisin jatkaa vaikka loputtomiin. 

Ps. Tällä viikolla olisi Ykkös Basaarilla ohjelmaa tiedossa! :)Pps. En ole ikinä lähtenyt Basaarilta tyhjin käsin! :)

Jatkoa innokkaana odotellen 
-Laura-

2 kommenttia:

  1. Pakko oli tulla kurkkaamaan sun blogi.Liityin lukijaksikin!

    sulla on sitten sama "ongelma" kuin mulla,aina jotain jää käteen kun basaarilla pyörähtää!
    Tervetuloa visiitille tuonne munkin blogsuun=) unelmienelamista.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kivaa saada uusia lukijoita, kiitos sulle! :) Kävin tutustumassa sun blogiin ja myös liityin lukijaksi. Sulla on hieno blogi! :)

    VastaaPoista