Ohjeet

tiistai 20. tammikuuta 2015

Asusteet kolmella eurolla

Novitan sivulta löytyi aivan ihana tupsupipon ohje ja pakkohan sitä oli kokeilla, sai samalla vähän lankavarastoja tuhottua. Lankana käytin Novitan Rose mohairia, joka on usein tarjouksessa 1 e kerä ja silloin niitä on tullut ostettua jemmaan useampi kerä. Tekemääni pipoon riitti 1 kerä, eli pipolle tuli hintaa 1 e. Tuubihuivin tein samasta langasta ja ohje on "omasta päästä" yhdistellen pitsineuletta ja helmineuletta, voin siitä tehdä ohjeen myöhemmin. Huiviin lankaa kului 2 kerää, eli huiville hintaa tuli 2 e. 


Pipon ohje löytyy täältä tupsupipon ohje. Ohjetta muokkasin sen verran, että loin 58 silmukkaa ja kudoin 4 koon puikoilla, niin tuli sopivan kokoinen noin 56 cm kokoiseen päähän :)
Huiviin lankaa kului 2 kerää, ja siitä tuli riittävän pituinen, menee hyvin kolmekin kertaa kaulan ympäri.Tältä huivi ja pipo näyttävät takin kanssa, olen kokonaisuuteen tyytyväinen! :)

Mukavaa tiistaita kaikille! :)

-Laura-

3 kommenttia:

  1. Ihana setti! Jään siis odottelemaan tuota huivin ohjetta, jos saisin kans tehtyä jossain vaiheessa siskolleni <3

    VastaaPoista
  2. Ihana pipo ja huivi myös. Mukavaa, jos viitsit ohjeen laittaa tänne.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia teille! :) Yritän ehtiä viikonlopun aikana väsäillä ohjetta huiville, se oli kyllä tosi nopea tehdä. Olkaahan kuulolla :)

    VastaaPoista